Ula Ali Koçman MYO, Mezunlarını Uğurladı

Son Güncelleme Tarihi : 20.06.2019 10:00

Üniversitemiz Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu, mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Üniversitemiz Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Üniversitemiz öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezunları adına okul birincisi Nursel Girinci’nin konuşması ile başladı.  Ardından mezuniyet kütüğüne dönem rozeti çakıldı.

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Şen, “Bugün burada 152 öğrencimizi mezun ediyoruz. Tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Mezuniyetiniz size, ailenize ve ülkemize hayırlı olsun” diyerek yakın zamanda gerçekleşecek olan Dikey Geçiş Sınavı’nda tüm öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Ula Halk Eğitim Merkezi ve Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, halk oyunları gösterisi sundu.

Törende, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 25. Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Voleybol Turnuvalarında birinci olan Ula Ali Koçman MYO Voleybol Takımına ve antrenör Mehmet Gökgedik’e madalyaları verildi.

Mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin adından kep atma seremonisi ile tören sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.06.2019 10:00