Haber

Tiran Tarım Üniversitesi İle İş Birliği Protokolü İmzalandı

Son Güncelleme Tarihi : 31.05.2019 00:00

Üniversitemiz ile Tiran Tarım Üniversitesi arasında akademik iş birliği protokolü ve Erasmus+Kurumlar arası anlaşması imzalandı.

Üniversitemiz ile ortak akademik çalışmalar yapmak ve karşılıklı öğrenci hareketliliğini sağlamak amacıyla Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Tiran Tarım Üniversitesinden bir heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’i ziyaret etti.

Heyette, Tiran Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Musabelliu’nun yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayhan Erol ve Üniversitemiz Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek’in ev sahipliğinde, Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Ünal’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, iki üniversite arasında öğrenci, personel ve staj hareketliliğinin sağlanması için atılabilecek somut adımlar görüşüldü.

Ardından Prof. Dr. Çiçek ile Prof Dr. Musabelliu, ikili iş birliği protokolü ve Erasmus+Kurumlar arası anlaşmasını imzaladı. 5 yıl geçerliliği olan protokol uyarınca, iki üniversite arasında öğrenci ve personel değişiminin yanı sıra ortaklaşa bilimsel etkinlikler düzenlenmesi ve akademik çalışmalar yapılması konularında mutabakata varıldı.

İmza törenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek heyeti makamında ağırladı. Prof. Dr. Çiçek burada, Prof. Dr. Bahri Musabelliu ile Prof. Dr. Ayhan Erol’a plaket takdim etti.

Görüşmelerin ardından heyet, Üniversitemiz yerleşkesini gezdi.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 31.05.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2907