Haber

Rektörümüz Prof. Dr. Çiçek, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Bir Araya Geldi

Son Güncelleme Tarihi : 13.12.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman ile birlikte, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Eğitim Fakültesinin yeni nesil eğitim fakülteleri arasında yer almasına ilişkin görüş alışverişlerinde bulunuldu. Üniversitemizin projelerine yakından ilgi gösteren Bakanımızla, Fakültemizin gelecek vizyonu paylaşıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, ülkemizin 2023 vizyonu ile ilgili proje ve çalışmalara bugüne kadar Üniversitemizin destek verdiğini, önümüzdeki süreçte gerçekleşecek tüm çalışmaların da içerisinde olunacağını ifade etti. Rektörümüz ayrıca öğretmen eğitiminde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin ve Muğla ilinin potansiyelini aktardı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk ise; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesinin nicelik ve nitelik açısından bölgenin en iyi fakültelerinden birisi olduğunu dile getirdi. Bakan Selçuk; programının müsait olması durumunda önümüzdeki aylarda Üniversitemizi ziyaret etmeyi planladığını ifade etti.

Oldukça verimli geçen ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bugüne kadar verdikleri destek için Milli Eğitim Bakanı Bakanı Ziya Selçuk'a teşekkürlerini sundu.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.12.2019 00:00
Okunma Sayısı : 2819