Rektörümüz Çiçek, Makam Koltuğunu Minik Öğrencilere Devretti

Son Güncelleme Tarihi : 22.04.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, makam koltuğunu geleceğin Rektörleri olan minik öğrencilere devretti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Kötekli Salih Zeki Gür İlköğretim Okulu Müdürü Bilal Şahin’i, Öğretmen Özlem Birinci ve öğrenciler Ecrin Neva Aslan ile Mustafa Ulağ’ı makamında kabul etti.

Ziyarette minik öğrencilere koltuğunu devrederek kendilerinin talep ve isteklerini dinleyen Üniversitemiz Rektörü, minik Rektörlerin isteklerinin  yerine getirilmesi için üniversitenin gerekli birimlerine talimatları iletti.

Ardından minik öğrenciler ile sohbet eden ve Okul Müdürü Bilal Şahin’den okul hakkında bilgi alan Rektörümüz ziyaret sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek kendilerinin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 22.04.2019 00:00