Haber

Muğla’da 200 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 11.11.2019 14:00

Daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde 11 Kasım 11.11’de eşzamanlı başlatılan 11 milyon adet fidan dikimi etkinliğine, 195 noktada 200 bin fidan dikimi ile Muğla da destek verdi.

“Geleceğe Nefes” seferberliği kapsamında Düzeyn mevkisinde buluşan Muğla il protokolü ve Muğlalı vatandaşlar, fidanları toprakla buluşturarak kampanyaya destek verdi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile Üniversitemiz personeli ve öğrencileri de fidan dikim töreninde hazır bulundu.

Muğla Valisi Esengül Civelek fidan dikim programında yaptığı konuşmada, ağaçlandırma potansiyeli olan alanlar ile son zamanlarda çıkan orman yangınları sonucunda bozulan alanların yeniden ağaçlandırılacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar, katılımcılar tarafından toprak ile buluşturuldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.11.2019 14:00
Okunma Sayısı : 3682