Muğla Üniversite Spor Yola Namağlup Devam Ediyor

Son Güncelleme Tarihi : 09.11.2019 00:00

Süper amatör lig müsabakasında, Muğla Üniversite Spor ile Menteşe Yerkupe spor futbol takımları universitemiz stadyumunda karşı karşıya geldi.

Müsabakanın genelinde üstün bir oyun ortaya koyan takımımız, maçın ilk yarısında takım kaptanımız Ahmetcan Eyüboğlu ve Samet Bayrak'ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Müsabakayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürlyeük, Rektör Danışman Doç. Dr. Bekir Çöl ve Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Recep Gürsoy ile birlikte izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, maçın ardından başarılı oyun ve alınan galibiyet sebebiyle tüm takımı tebrik etti.

Bu sonuçla namağlup unvanını sürdüren takımımız bir sonraki maçını 23.11.2019 tarihinde Göcek Spor ile deplasmanda oynayacak.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 09.11.2019 00:00