MSKÜ, Üniversite-Sanayi İş Birliği Anlaşmalarına Bir Yenisini Ekledi

Son Güncelleme Tarihi : 08.01.2020 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Su Ürünleri Fakültesi ve HATKO Teknik Donanımlar Mümessillik TİC. A.Ş. (HATKO Su Ürünleri) arasında  işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme protokolü Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ile HATKO A.Ş. Koordinatörü Prof. Dr. A. Akın Candan'ın katıldığı tören ile imzalandı. Törene Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Ateş, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ertan Ercan, HATKO A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Baran Ergüven ile firma temsilcileri katıldı.

Üniversite-Sanayi işbirliği temelli olarak yapılan sözleşme kapsamında üç yıl boyunca yürütülecek ortak çalışmalar şu şekilde;

• Üniversitemiz ile HATKO Su Ürünleri arasında deniz balığı üretimi ve yetiştiriciliği,
  • Bilimsel proje, taraflar arasında birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri, ulusal veya uluslararası geçerlilik kazandıracak sertifikasyon çalışmaları,
  • Öğretim üyelerinin HATKO Su Ürünleri'nde danışmanlık hizmeti,
  • Üniversite öğrencilerinin uygulama, staj, bitirme projesi ve tezlerini HATKO Su Ürünleri ile işbirliği çerçevesinde yapmalarına yönelik çalışmalar,
  • Üniversite ile HATKO Su Ürünleri arasında karşılıklı seminer, konferans vb. bilimsel toplantılar ile tanıtıcı etkinliklere yönelik çalışmalar.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 08.01.2020 00:00