Haber

Marmaris'te Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü

Son Güncelleme Tarihi : 16.07.2019 13:00

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli merkezlerinden Marmaris’te binlerce kişi ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için toplandı.

15 Temmuz darbe girişimi gecesinin en önemli noktalarından Marmaris'te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Marmaris’te bulunan ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na kadar yürüdü. Cumhuriyet ve Atatürk Caddesi üzerinde yaklaşık dört kilometre yürüyen vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na ulaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur, Prof. Dr. Adnan Çevik, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak ve Üniversitemiz personelinin de katıldığı yürüyüşe turistler de büyük ilgi gösterdi. 

Meydanda binlerce kişinin katıldığı törende de şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, Kuranı Kerim tilaveti okundu, dua edildi. Ardından 15 Temmuz'a dair sinevizyon gösterisi yapıldı, şiirler okundu ve mehter takımı gösteri yaptı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, sela okunmasıyla sona erdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 16.07.2019 13:00
Okunma Sayısı : 2708