Haber

Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2019 14:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi "Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni"gerçekleştirildi.

Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Çevik ve Prof. Dr. Bakiye Uğur, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkan Vekili Canan Adalıoğlu,  Marmaris protokolü,  öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Tören Programı Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin halk oyunları ve müzik gösterisi ile başladı. Daha sonra Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık programı birincisi Aleyna Özyurt tüm öğrenciler adına konuşma yaptı. Özyurt konuşmasında, öğrenimlerine olan katkılarından dolayı ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise; “Bugüne kadar toplamda 3 bin öğrenci yüksekokulumuza kayıt olmuş, Meslek Yüksekokulumuz yaklaşık 700 mezun vermiştir. 2012 yılında 150 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan yüksekokulumuz, bugün 6 farklı programla bin 200 öğrenciye hizmet vermektedir. Bugün bizler yükselen bir değer olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ülke turizmine katkı sağlayacak ve turizm gücünü artıracak mezunları uğurlamanın gurur ve sevincini yaşıyoruz" şeklinde konuşarak mezunlara başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu’nda dereceye giren lisans öğrencilerine başarı belgeleri, daha sonra tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören, Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet heyecan ve mutluluklarını keplerini havaya atarak kutlamaları ile son buldu.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.05.2019 14:00
Okunma Sayısı : 3196