Haber

Lisansüstü Öğrencileri “Proje Geliştirme ve Yönetimi” Eğitimi Alacak

Son Güncelleme Tarihi : 13.09.2019 00:00

Üniversitemizde, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle lisansüstü öğrenciler için “Proje Geliştirme ve Yönetimi” dersi verilecek.

Üniversitemiz, ülkemizin ihtiyaç duyduğu alanlarda bilimsel proje üretme hedefini gerçekleştirmek için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu çerçevede Üniversitemiz Senatosu tarafından alınan kararla, lisansüstü öğrenciler için “Proje Geliştirme ve Yönetimi” dersi verilecek.

Seçmeli olarak müfredata konulan ve proje hazırlama ve yürütme konularında öğrencilere yol gösterecek olan çalışmaların ön değerlendirmesi için, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek başkanlığında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, dış fon kaynaklı projelerde tecrübeli olan Üniversitemiz öğretim üyeleri arasından seçilen bir ekip, “Proje Geliştirme ve Yönetimi” dersinin işleyişi ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, bu dersin lisansüstü öğrencilere proje yazma deneyimi kazandıracağını belirterek, dersin sonunda öğrencilerden bir takım projeler beklediklerini ancak dersin asıl karşılığını iki yıl sonra alacaklarını söyledi.

Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Eğitim Bilimleri lisansüstü öğrencileri için müfredata konulan “Proje Geliştirme ve Yönetimi” dersi, Türkçe ve İngilizce olarak verilecek.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.09.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3520