"Kariyer Günü'19" Etkinliğinde Sektör Temsilcileri Mühendislik Öğrencileri ile Buluştu

Son Güncelleme Tarihi : 03.05.2019 14:00

Üniversitemizde Metalurji ve Malzeme Topluluğu tarafından organize edilen Kariyer Günü’19 etkinliği gerçekleştirildi.

Aralarında mezun öğrencilerimizin de bulunduğu sektör temsilcilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek; kendi akademik alanı olan Polimer Kimya ile ilişkilendirerek, Metalürji ve Malzeme Mühendisliğinin teknolojik gelişim açısından önemi ve AR-GE süreçlerinde bu bölüm mezunlarına olan ihtiyaca vurgu yaptı.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek; “Eğer bizler bugün teknolojinin egemenliği içerisindeki bir gelecekten söz ediyorsak, kesinlikle yenilikçi malzeme mühendislerine ihtiyacımız var demektir. Bu nedenle her daim geleceği öngörerek insanlığın faydasına olacak yeni teknolojiler için multidisipliner çalışmalar yaparak somut kazanımlar elde etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Rektörümüzün konuşmalarının ardından sektör temsilcileri tarafından deneyimler, teknoloji ve AR-GE süreçlerindeki yeni gelişmeler konuşuldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 03.05.2019 14:00