Haber

Kariyer Günleri’nde Bitirme Projelerini Değerlendirdi

Son Güncelleme Tarihi : 17.05.2019 00:00

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü tarafından “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi. Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen etkinlikte, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, “Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi’nde” öğrencilerin projelerini değerlendirdi.

16-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen 4. Kariyer Günleri, atölye çalışmaları ile başladı.

Bu yıl 4. kez düzenlenen etkinlikte, sektörde alanında uzman firmalar atölye çalışmaları ile deneyimlerini öğrencilere aktardı.

Mühendislik Fakültesinde düzenlenen Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi’ne katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, panoları tek tek dolaşarak öğrencilerin projelerini dinledi. Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzün başarılı projeler ürettiğini belirten Rektör Çiçek, yakın zamanda hayata geçecek TEKNOPARK ile bu projelerin üretime aktarılması için güçlü bir zemin oluşacağını söyledi.

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğrencilere çalışmalarını geliştirmeleri ve uygulanabilir hale getirmeleri için proje yazmaları ve bilimsel proje merkezlerine göndermeleri çağrısında bulundu.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.05.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3260