Haber

Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Son Güncelleme Tarihi : 20.06.2019 09:30

Üniversitemiz, Eğitim Fakültesi öğrencilerini mezun etti.

2018-2019 Yılı Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni, Sıtkı Koçman Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

Törene,  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Duman, üniversitemiz birim yöneticileri ve öğretim elemanları, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını, Eğitim Fakültesi birincisi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Hale Çokçalışkan yaptı.

Törende konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Çevik, ülkemizineğitim ordusuna çok kıymetli neferler mezun verdiğimizi belirterek, “Ülkelerin kalkınmasında ve eğitim kalitesinin yükselmesinde öğretmenlerin niteliği belirleyici faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bağlamda Eğitim Fakültemizden mezun olan öğrencilerimizi gelcek yıllarda yeni kuşak öğrencilerin dilinden anlayabilen ve onlara yeni nesil eğitim stratejileri ile bilgi akratan öğretmenler olarak donattık. Kendilerine mesleki yaşantılarında sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından derece giren öğrencilere plaketleri ve mezun öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Törenin ardından, öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak geleneksel mezuniyet ritüelini yerine getirdiler.

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 20.06.2019 09:30
Okunma Sayısı : 3700