Divan Şiiri Bahçesi'nde Açan Çiçekler, Şiir ve Şarkılarla Karşılandı

Son Güncelleme Tarihi : 17.04.2019 13:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fen ve Edebiyat Fakülteleri bahçesinde tanzim edilen Divan Şiiri Bahçesinde baharın gelişiyle açan çiçekler, şiir ve şarkıların okunduğu etkinlikle karşılandı.

Fen ve Edebiyat Fakülteleri yanında yer alan bahçede düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bakiye Uğur ile Prof. Dr. Adnan Çevik, akademik ve idari personelimizin yanı sıra öğrenciler de katıldı.

Yeşil kampüs hedefinin bir parçası olarak Kasım ayında korunaklı bir alanda oluşturulan Divan Şiiri Bahçesi’nde lâleler, sümbüller ve nergisler baharı müjdeleyen Mart ayının son haftası açarak rengarenk görüntü oluşturdular.

Üniversitemiz Rektörlüğünce gerçekleştiren programda baharla ilgili şarkı ve şiirler okunarak hem edebi, sanatsal ve doğal güzelliklerle dolu bir şölen gerçekleştirildi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 17.04.2019 13:00