Haber

Datça Kazım Yılmaz MYO'da Mezuniyet Çoşkusu

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2019 11:00
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi "Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleştirildi.
 
Datça Amfi Tiyatro'da düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.
 
Tören programı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Zeynep Adaş tarafından yapılan konuşma ile başladı. 
 
Ardından açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, "Ülkelerin yoğun rekabet içinde olduğu dünyamızda öne geçmenin ilk koşulu tüm bireylerin sistemli ve iyi bir eğitim sürecinden geçmesidir. Bu çerçevede ülkemizin kalkınması açısından üniversiteler hayati role sahiptir. Mesleki bilgi ve donanımın kazandırılmasının yanında orijinal bir perspektif kazandırma özelliğine sahip olan üniversiteler, gençleri hayata hazırlayan önemli kurumlardır. Bizler de yönetim olarak bu bilinçle gençlerimizi hayata hazırladık. Bu yıl Datça Kazım Yılmaz MYO öğrencileri kazandıkları ödül, kupa madalyalar ile devamlı göğsümüzü kabarttılar gururumuz oldular. Bu vesile ile onlarla ne kadar kıvanç duyduğumu ve bazılarının aramızdan ayrılacak oluşundan kaynaklı hüznümü ifade etmek isterim. Ancak biliyorum ki onlar dünyanın neresine giderlerse gitsinler uluslararası arenada rekabet edebilecek ve öne geçeceklerdir. Ve bizler hiçbir zaman ayrılmıyoruz Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ömrünüzün sonuna kadar sizlerin üniversitesidir.” şeklinde konuştu.
 
Açılış konuşmalarının ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulunda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve mezuniyet belgesi takdimi yapıldı.
Tören, öğrencilerin katılımcılar ile birlikte mezuniyet heyecan ve mutluluklarını keplerini havaya atarak taçlandırmaları ile son buldu.
Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.05.2019 11:00
Okunma Sayısı : 3128