BİGG.ASSIST’e Yoğun İlgi

Son Güncelleme Tarihi : 26.12.2019 00:00

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi koordinasyonu ile 200 bin TL hibe desteği (geri ödemesiz/%100) sağlayanBİGG.ASSIST Program Tanıtımı ve İş Fikirlerinin Projelendirilmesi Atölyesi” düzenlendi.

Kabuğunu Kıran Girişimciler” sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen atölyede, 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BİGG) uygulayıcı kuruluşu olan Teknopark İzmir’den Girişimcilik Birimi Koordinatörü Burçak İlter Timurçin ve İYTE Atmosfer TTO Fikri Mülkiyet Haklar Biriminden Simge Karaduman program hakkında merak edilenleri anlattı.

Atölyede BİGGAssist programına kimlerin nasıl başvurabileceği, değerlendirme kriterleri, değerlendirme aşamaları ve hibe almaya hak kazanmış girişimcilerin harcama kalemleri ile ilgili bilgi verildi. Aynı zamanda proje hazırlama ve proje döngüsü hakkında da bir sunum yapıldı.

İNOVA Muğla TTO A.Ş. ve Teknopark İzmir işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 26.12.2019 00:00