Bahar Şenlikleri Began Konseri İle Başladı

Son Güncelleme Tarihi : 30.04.2019 13:00

Üniversitemizde bahar şenlikleri Began Konseri ile başladı.

Bahar coşkusunun doyasıya yaşandığı bahar şenlikleri, Üniversitemizde de çeşitli etkinliklerle başladı.

Fen ve Edebiyat Fakültesi tören alanında gerçekleşen etkinliklerde, öğrenciler sınav stresine kısa bir süre kala moral depoladı.

“Size Ait, Sizin İçin” sloganıyla düzenlenen bahar şenliklerinin açılışında, Üniversitemiz Türk Halk Dansları Topluluğu Zeybek Ekibi,  Hip-Hop ve Break Dans Topluluğu ile Marmaris Wind of Anatolia Dans Grubu muhteşem gösterileri ile bahar coşkusunu arttırdı.

Doğukan Alsay’ın sunuculuğunda gerçekleşecek gösterilerin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek sahneye çıkarak öğrencilere seslendi. Çiçek, “Siz istediniz, biz yaptık” diyerek, öğrencilere keyifli bir şenlik diledi.

Ardından sevilen sanatçı Began sahne aldı. Began’ın seslendirdiği birbirinden güzel  parçalara öğrenciler hep birlikte eşlik etti.

Geç saatlere kadar süren konserde öğrenciler, keyifli bir gün geçirdi.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 30.04.2019 13:00