Aşık Veysel Ebediyete İntikalinin 46. Yılında Türkülerle Anıldı

Son Güncelleme Tarihi : 11.04.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Güzel Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen halk ozanımız Aşık Veysel’i anma etkinliği kapsamında “İki Kapılı Bir Handa Bir Usta: Aşık Veysel” temalı konser gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcalırımız Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Adnan Çevik, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ahmet Demirak,  öğretim elemanları, personel ve öğrenciler katıldı.

MSKÜ Güzel Sanatlar Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi. Ercan Kılkıl’ın solitsliğini yaptığı konserde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD. Dr. Öğr. Üyesi İsmail Sınır piyano ile eşlik ederek eserleri dinleyicilerle buluşturdurlar. Konserin sunumunu ise Eğitim Fakültemiz öğretim elemanı Öğr. Gör. Çetin Çelebi üstlendi.

Büyük usta Aşık Veysel’in birbirinden güzel eserler ile anıldığı konser sonunda Rektörümüz Çiçek tarafından konser ekibine teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 11.04.2019 00:00