Haber

"81 İlde Kitap Okuyoruz" Etkinliğinde “7’den 70’e” Kitap Okundu

Son Güncelleme Tarihi : 27.03.2019 00:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından bu yıl 8.si gerçekleştirilen "81 İlde Kitap Okuyoruz" temalı etkinlik düzenlendi.

 

Kütüphane Haftası dolayısıyla, MSKÜ Menteşe Kütüphanesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bakiye Uğur ve Prof. Dr. Adnan Çevik, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Kürşad Erişti, öğretim elemanları, personel ve öğrenciler katıldı.  

 

Türkiye’nin 81 ilinde aynı saatte başlayan okuma etkinliği boyunca, personel ve öğrencilerimiz hep birlikte kitap okudular. Bir şiir kitabı ile etkinliğe katılan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ise, etkinlik sonunda katılımcılara kitaptan seçtiği şiirlerden okudu. Orhan Veli’nin “İstanbul” şiirini ve “İstanbul” temalı farklı şiirleri okuyan Rektörümüz, okumanın önemine değinerek, öğrencilere her daim kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

 

Etkinliğe torunuyla katılarak renkli görüntülere neden olan bir büyükanne ise torunuyla birlikte kitap okuyarak, "7'den 70'e Okuyan Kampüs" mesajı verdi.

 

 

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 27.03.2019 00:00
Okunma Sayısı : 3485