Etkinlik

Elsevier Bilimsel Araştırma Kaynak ve Çözümleri Eğitimi

Son Güncelleme Tarihi : 20.02.2018 09:33:56

Sayın Akademisyenlerimiz ve araştırmacılarımız,

Üniversitemiz öğrenci ve araştırmacılarının kullanımına sunulan akademik veri tabanı ve araştırma çözümlerinin daha verimli bir şekilde kullanımını sağlamak ve yeni özellikleri hakkında bilgi vermek amacıyla, Elsevier firması işbirliği ile gerçekleştirilecek aşağıda detayları yer alan programa sizleri davet ediyoruz.

ELSEVIER BİLİMSEL ARAŞTIRMA KAYNAK VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİMİ

Tarih: 27 Şubat 2018 Salı

Saat: 10.00 ve 14:00

Yer: AKM – C Salonu

Eğitmen: Saide Sak – ELSEVIER BV

Katılmak istediğiniz oturumu belirlemek üzere lütfen aşağıdaki web adresinden kayıt yaptırınız:

Eğitim Konu Başlığı

Eğitim İçeriği

MENDELEY İLE

REFERANS YÖNETİMİNİN ÖTESİNE NASIL GEÇERİZ?

Dünyada 6.5 Milyon kişi tarafından kullanılan referans yönetim ve akademik sosyal ağ sistemidir. Araştırmanızı kolay ve hızlı bir şekilde organize etmenizi, işbirliği olanakları yaratmanızı ve alanınızdaki en güncel araştırma trendlerini & çıktılarını takip etmenizi sağlar.

SCOPUS İLE

ARAŞTIRMANIZI NASIL HIZLANDIRABİLİR ve GÜÇLENDİREBİLİRSİNİZ?

Dünyanın en büyük ve kapsamlı makale özü ve atıf veri tabanıdır. 5000+ farklı yayınevinden, hakem değerlendirmesinden geçmiş, disiplinler arası, yerel ve küresel akademik literatürü (dergi, kitap, konferans, patent) araştırmacıların hizmetine sunar.

SCIENCE DIRECT  ile

ETKİN ARAŞTIRMANIN KISA YOLLARI

Dünyanın en çok kullanılan hakemli, tam metin bilimsel kaynak veri tabanıdır. Bilim, teknoloji ve tıp alanlarında 35,000'den fazla elektronik kitap ve 3,800'den fazla elektronik dergi başlığını, geliştirilmiş teknoloji ile birleştirerek hızlı, kolay ve etkin bir keşif deneyimi sunar.

Basın, Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürlüğü Tarih : 13.02.2018 00:00