Tematik Alan Geliştirme Çalıştayları Duyurusu

Son Güncelleme Tarihi : 06.11.2018 16:47:10

Değerli Meslektaşlarım;

Üniversitemiz AR-GE çıktılarına yönelik olarak üretkenliğin artırılması, kaynakların etkin kullanılması ve üniversitenin markalaşma sürecine katkı sağlaması amacı ile gerçekleştirmesi düşünülen bilimsel çalışmaları planlama aşamasında ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda ve Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında ortak ve disiplinler arası proje yapmak üzere birlikte çalışmak - birlikte üretmek yaklaşımı ile MSKÜ akademisyenlerinin katılacağı tematik alanların belirlenmesi ve geliştirilmesine yönelik çalıştaylar düzenlenecektir.

Bu çalışmaların bir parçası olmak ve üniversitemizin AR-GE gelişimine katkı sağlamak için lütfen aşağıdaki web bağlantısında “Profilim” menüsünde bulunan “Tematik Alan Çalıştay Katılım İstek Bildirim Formu”nu 12 Kasım 2018 tarihine kadar çevrimiçi olarak doldurup teslim ederek niyet beyanında bulununuz. Araştırmacılarımız ön çalışmada tespit edilmiş tematik alanlardan üç alana kadar tercih bildirip çalıştaya katılım isteğinde bulunabilirler. Söz konusu portalda tematik alan geliştirme ile ilgili izlenecek yöntem bilgisine de ulaşabilirsiniz.

Tematik Alan Geliştirme Çalıştayları Portal Bağlantısı

Prof. Dr. Hüseyin Çiçek