Duyuru

Rektörümüzün 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Son Güncelleme Tarihi : 28.08.2017 21:34:42

Üstün cesaret ve yüksek vatan sevgisiyle, büyük bir azim ve kararlılıkla vatanımızı savunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki kahraman ordumuzun kazandığı şanlı 30 Ağustos Zaferinin 95. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu kutsal zaferimiz,  Türk Milletinin, birlik ve beraberlik içinde yaşama azmi ve kuvvetiyle, bağımsızlığının elinden alınmasına müsaade etmeyeceğinin sembolü olmuştur.

Tarih boyunca şer odakları, milletimizin bölünmez bütünlüğünü bozmak, milletimizi esaret altına almak için, her türlü hainliğe ve hileye başvurmuşlardır.  Bunun en son örneği de hain FETÖ silahlı terör örgütünün 15 Temmuz gecesi ülkemize, milletimize ve demokrasimize karşı yaptığı hain darbe teşebbüsüdür. Aziz milletimiz ve kahraman güvenlik güçlerimiz,  bu sinsi ve alçak terör örgütüne, iç ve dış işbirlikçilerine gereken cevabı vermiştir. Bizi bölmeye, birlik beraberliğimizi bozmaya çalışan, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken bütün iç ve dış hain mihraklarla onların uzantıları, hiçbir zaman çirkin emellerine ulaşamayacaklardır.     

Büyük Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği ve dünyaya kabul ettirdiği bu anlamlı zaferin 95. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü ve ülkemizin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizle, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ve menfur terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bu duygularla aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor; saygılarımı sunuyorum.

 

Prof. Dr. Mansur HARMANDAR

 

Yayınlayan : basin.mu.edu.tr Tarih : 28.08.2017 08:30
Okunma Sayısı : 4713