ÖĞRENCİLERİMİZİN “TÜBİTAK 2242” DESTEKLİ PROJE BİRİNCİLİKLERİ

Son Güncelleme Tarihi : 27.06.2019 15:45:46

TÜBİTAK–2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları kapsamında Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Barış Ethem SÜZEK’in danışmanlığında Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Muzaffer ŞENKAL’ın  "Alerjim - Bireysel Alerji Yönetimi Uygulaması" adlı projesi ve Dr. Öğr. Üyesi Enis KARAARSLAN’ın danışmanlığında Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Önder GÜR ve Şafak ÖKSÜZER’in "Elektrik Dağıtım Sistemlerinde Blokzinciri Tabanlı Mahremiyet Çözümü" adlı projeleri Ege bölgesinde gerçekleştirilen ve toplam 9 kategoride 101 projenin katıldığı yarışmada 2 kategoride birincilik alarak 5000 TL ödül kazanmıştır. Öğrencilerimiz 17 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye seçmelerine davet edilmiştir.

Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlayan : bap.mu.edu.tr Tarih : 27.06.2019 00:00