2019-2020 Akademik Yılı Mevlana Değişim Programı YÖK Nihai Sonuçları

Son Güncelleme Tarihi : 27.05.2019 17:09:46

Mevlana Değişim Programı 2019-2020 Akademik Yılı için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 34249659-304.01-E.37170 sayılı ve 20.05.2019 tarihli yazısı ile Üniversitemize iletilen YÖK Yürütme Kurulu Kararı ekte mevcut olup, söz konusu Yürütme Kurulu Kararı ile açıklanan sonuçlarda sadece Mevlana Değişimi için kabul edilen öğrenci ve öğretim elemanlarının isimleri yer almaktadır. Giden Öğrencilere ait isim listesi BURSLU- BURSSUZ olarak düzenlenmiştir ve farklı bir dosya olarak yayınlanmaktadır.

BURSLU öğrenciler arasından programdan feragat edenlerin, nihai kararlarını 14 Haziran 2019 tarihine dek mevlana@mu.edu.tr adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. Mevlana Değişim Programı’nı daha aktif kullanabilmek adına, BURSLU öğrencilerden boş kalacak kontenjan kadarını BURSSUZ öğrencilerimizde kullanmak üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile yazışmalar devam edecek olup, feragat edecek öğrencilerin durumlarını yukarıda belirtilen nihai tarihe kadar belirlemeleri büyük önem arz etmektedir.  YÖK ile yazışmalar sonrasında oluşacak son duruma ilişkin bilgilendirme tarafımızca yapılacaktır.

NOT: Giden öğrenciler işlemleri ile ilgili Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nde yer alan Mevlana Ofisini hafta içi mesai saatleri içinde ziyaret ederek bilgi alabilirler.

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Su Ürünleri Fakültesi Binası 1. Kat