“Balıklara Fısıldayan Adam" lakaplı eğitmen şef Ramazan Ceylan, Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencilerimize balık ve deniz mahsülleri üzerine uygulama eğitimi verdi.
Üniversitemiz Turizm Fakültesi Mutfak Atölyesinde gerçekleşen eğitimi, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ziyaret etti.
Öğr. Gör. Ali Arda Durmaz’ın koordine ettiği eğitimde, öğrenciler tarafından balık simit, balık kokoreç, hamurda balık ve ahtapot söğüş yapılarak konuklara ikram edildi.
Öğr. Gör. Durmaz, mutfak atölyelerinde gerçekleştirdikleri eğitimlerle teoriği pratiğe dökmeyi amaçladıklarını belirterek, bu kapsamda zaman zaman ünlü şefleri Üniversitemize davet ettiklerini söyledi.
Eğitim sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, şef Ramazan Ceylan’a plaket takdim etti.